Aanbieding  

ViniVivaldi

Vrijheid van smaak - Freedom of taste

Hoe u een wijn ervaart wordt vaak bepaald door: waar en met wie u drinkt, en door het seizoen en de sfeer.
Ook de associaties die wijnen met zich meebrengen beÔnvloeden vaak uw keuze.
Zon, zee en strand worden dikwijls geassocieerd met rosť;
Vis, zomer en lente met witte wijn;
Vlees, open haard en diner met rode wijn;
Nieuwjaar, speciale gelegenheden en recepties met een mousserende wijn.

Echter, wie zegt dat dit voor u zo is?
U zelf natuurlijk! U hebt de vrijheid van smaak. U bepaalt wanneer u een bepaalde wijn wilt drinken. U bepaalt wat u lekker vindt.
ViniVivaldi heeft niet de intentie om te zeggen of een bepaalde wijn uw voorkeur moet hebben vanwege technische specificaties. Wel kijken wij naar de kwaliteit van de wijn en naar de wijnboer. Deze laatste is van wezenlijk belang. Wij hebben gezocht naar kleinere wijnproducenten in ItaliŽ, die met hart en ziel met Ďhuní wijn bezig zijn, die geen concessies doen aan kwaliteit vanwege kwantiteit, en die de druiven koesteren alsof het kinderen zijn. Ook willen de boeren, die wij hebben geselecteerd, op milieuverantwoorde wijze wijn maken.

Over smaak valt niet te twisten. Die is voor eenieder verschillend. Wat door de een als verrukkelijk wordt beschouwd, is voor een ander verre van smaakvol.
Wij hebben gekozen voor meerdere wijnen die al op dronk zijn. Flessen die u nu reeds moet kunnen ontkurken om uw smaak te verwennen.
Maar ook hebben wij verschillende Ďbewaarí- wijnen.

Wijn en spijs zijn onlos(s)makelijk met elkaar verbonden. U hebt dat wellicht ervaren.
Vandaar dat we bezig zijn om bij een specifieke wijn een bijbehorend recept te zoeken, dat - volgens onze smaak Ė goed bij de betreffende wijn past. Die smaak hoeft natuurlijk niet de uwe te zijn. Wel is het een leuke aanrader, zeker gezien het toenemende Ďthuiskokení.

ItaliŽ is het wijnland bij uitstek. In tegenstelling tot wat mensen vaak denken is ItaliŽ het grootste wijnproducerende land ter wereld. Vaak wordt de wijn gemaakt door kleinere wijnboeren, die hun hart, temperament, cultuur en vriendelijkheid leggen in de wijn en daardoor streven naar een product dat kwalitatief en prijstechnisch interessant is.
Wij hebben specifiek voor ItaliŽ gekozen omdat we houden van het land en de mensen, want dit zijn de twee factoren die bepalend zijn voor de kwaliteit van de wijn.

Waarom ItaliŽ.
ItaliŽ is het land van cultuur, kunst, design, een land van mensen en hun beleving en natuurlijk van wijn.
Deze ingrediŽnten zorgen ervoor dat je van het land gaat houden. Tevens bepaalt dit ook de kwaliteit van de wijn.
Boeren die hartelijk zijn en die al jaren, vaak in familie-verband, met zeer veel zorg hun wijn produceren. Zij hebben een verhaal.

Om verzekerd te zijn van de kwaliteit hebben wij nagenoeg alle wijnboeren zelf bezocht om ons ervan te overtuigen, dat men ook doet wat men zegt.

Naast de reguliere verkoop per doos hebben wij een aantal pakketten samengesteld, waarbij wij hebben gekeken naar prijs en assortiment, zodat u zelf kunt bepalen wat u lekker vindt.
Ook kunt u uw eigen pakket samenstellen met een keuze uit de wijnen die wij voeren.
Uiteraard zijn deze wijnpakketten ook geschikt als cadeau en/of relatie-geschenk.


   
Website by The Cre8ion.Lab